Kunnen we je helpen met een nieuwbouwproject of verbouwing?

Neem contact op voor een plaatsbezoek

De specialist in binnen- en buitenafwerking

Het opwaarderen van een woning naar de wensen van de klant, dat is waarvoor we 100% gaan.
Maar iedereen heeft zijn eigen smaken en keuzes, daarom hebben we een waaier aan verschillende
manieren van afwerking of het aanpakken van problemen, zodat iedereen samen met ons van zijn huis
een echte thuis kan maken. Ontdek hier wat we voor jou kunnen betekenen.

En heb je nog vragen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Pleisterwerken

Onze specialiteit waarin we één van de betere in de regio zijn. Zowel voor binnen als voor buiten, en ook sierpleisters.

De gevel opwaarderen door middel van gevelpleisters wordt steeds populairder. Zeker bij nieuwbouwwoningen, maar ook bij een bestaande woning is dit de beste manier om een nieuwe moderne look aan te meten en ondertussen de woning optimaal te isoleren.

Binnenshuis zorgen we voor de perfecte afwerking van jouw muren en plafonds.

Wij werken enkel met de kwaliteitsproducten van WILLCO Products. De pleisters zijn beschikbaar in een waaier van kleuren, texturen en korrelgroottes. Al deze pleisters zijn voorzien van een parelend en zelfreinigend effect, waardoor je gevel langer proper blijft en dus uitermate geschikt is voor het vochtige Belgische klimaat.

Gevelwerk

Geen fan van bepleistering? We hebben ook andere mogelijkheden. Om je gevel op te waarderen kunnen we je ook van dienst zijn met schilderwerken op maat van jouw woning, bedrijf of commerciële zaak.

Isolatie

De aanwezigheid van een goede isolatie wordt belangrijker. Combineer gevelisolatie en binnenisolatie voor een lagere energierekening en een optimaal klimaat in huis.

Gyprocwerken

Geen zin om dit zelf te doen? Laat het aan ons over. Van plafonds verlagen tot een scheidingswand plaatsen, wij doen het snel en efficiënt. De afwerking kies je dan naargelang je eigen voorkeuren.

Kelderdichting

Aan de hand van een waterdichte cementbepleistering pakken we het probleem van vocht in jouw kelder aan. Deze ruimte is vaakst het gevoeligst aan vocht, zeker bij oudere woningen.

Injecteren tegen opstijgend vocht

Door het ontbreken van een waterkering of een gebrekkige werking daarvan kan je last hebben van opstijgend vocht in je muren. Dankzij het injecteren van een vochtwerend middel kan je op een eenvoudige en relatief goedkope manier het probleem aanpakken.

Schilderswerk

Geen tijd om zelf de verfborstel in handen te nemen? We doen het voor jou! Zowel de schilderwerken aan je gevel als de kamers binnenin kun je aan ons toevertrouwen. We zorgen er voor dat je woning een aangename sfeer krijgt.

Voor en na

Om duidelijk te maken welke impact ons werk kan hebben, kan je hieronder met de sliders de spectaculaire transformatie van enkele projecten bekijken.

Gevelreiniging woning Tony BoelGevel bepleisteren woning te Aalst Tony Boel
Gevelwerken regio Aalst Tony BoelBuitenmuren van openstaande woning bepleisteren Tony Boel
Gevelrenovatie te Aalst Tony BoelGevel bepleisteren regio Aalst Tony Boel